nieuws

De Witte Keizer bereikt hoogste punt

regios

De bouw van woon- en kantoortoren De Witte Keizer in Rotterdam heeft zijn hoogste punt bereikt.

De Witte Keizer is een ontwikkeling van BPF Bouwinvest, de vastgoedbelegger van het Bedrijfstakpensioenfonds voor de Bouwnijverheid (BPF Bouw). Het project wordt gerealiseerd door Dura Vermeer Bouw Rotterdam. Het project is ontworpen door KCAP architecten uit Rotterdam. De directievoering is in handen van BOAG uit Rotterdam.De Witte Keizer is gelegen aan de Vissersdijk en Keizerstraat in het Laurenskwartier, dat de komende jaren wordt getransformeerd in een bruisend centrumgebied met woningen, kleinschalige horeca, bijzondere winkels, cultuur en aangename verblijfplekken. Het gebouw is 70 meter hoog en bestaat uit achttien lagen appartementen en drie lagen kantoren. Op de begane grond is ruimte voor een winkel en horecagelegenheid. De drie lagen kantoren, samen ongeveer 3000 m2, kunnen worden verdeeld in maximaal negen eenheden. De 107 appartementen, vrijmaal alle met hoekligging, variëren in grootte van 104 m2 tot 158 m2.     

Reageer op dit artikel