nieuws

de parade opent zijn deuren in bergen op zoom

regios

Samen met de gemeente Bergen op Zoom en Rodamco Europe opent Bouwfonds MAB vandaag het grootste gedeelte van de in totaal 18.

00 m2 winkelruimte in het plan De Parade in Bergen op Zoom. Het project De Parade betreft een herstructurering van de binnenstad en omvat het gebied tussen de Zuivelstraat en het St Josephplein. Hier worden een nieuwe winkelstaat met 18.000 m2 winkels, 81 stadswoningen/appartementen en twee parkeergarages met in totaal 470 parkeerplaatsen gebouwd. Uitgangspunt van De Parade is een nieuw stuk binnenstad te creëren met respect voor de bestaande bebouwing en met een natuurlijke aansluiting tussen oud en nieuw. De Parade vormt een nieuwe verbinding tussen de hoofdwinkelstraten, Zuivelstraat/Wouwsestraat, en de St Josephstraat. In 2007 wordt het totale plan opgeleverd.De belegger in de commerciële functies zijn Rodamco Europe en twee plaatselijke beleggers. De architecten Rob Krier, AWG Bob van Reeth, Sjoerd Soeters en Jan Weyts maakten het ontwerp. De winkels die onderdeel uitmaken van De Parade zijn; America Today, C di Bella Schoenmode, C&A, Coulors & Beauty, Douglas, Dynabyte, Esprit, Flower Shop, Hema, Hennes & Mauritz, Jamin, Men at Work, Miss Etam, Promiss, Sacha, Soap Story, SPS, Lady Sting, TUI, Vila en Woerdenbach Leder. In 2007 zullen Media Markt en Super de Boer hun deuren voor het publiek openen.

Reageer op dit artikel