nieuws

Correctie op het bericht ‘De Boorder bouwt 4600 m2 op risico in Utrecht’

regios

In de kop van het bericht van afgelopen vrijdag over de realisatie van een bedrijvencentrum op het bedrijventerrein de Wetering-Noord te Utrecht is ten onrechte het woord ‘bouwt’ gebruikt.

De Boorder Bedrijfshuisvesting is door de gemeente Utrecht gevraagd een plan te bedenken voor de realisering van het bedrijvencentrum U-point, waarna De Boorder Niroc Vastgoedontwikkeling heeft benaderd om de visie van De Boorder samen uit te werken. Niroc zal hierbij op risico als bouwer van het project optreden. In september begint de bouw van in principe 28 koopunits met een schakelbare oppervlakte van tussen 145 en 220 m2. De oplevering volgt naar verwachting in juli 2005. De Boorder heeft al vier units verkocht aan niet met name genoemde ondernemingen.

Reageer op dit artikel