nieuws

correctie op bericht wolkenkrabber nijmegen

regios

In de Nieuwsbrief van vrijdag 27 januari staat een bericht over de ontwikkeling van een wolkenkrabber achter de Hezelpoort in Nijmegen.

In het bericht staat dat Strukton en ICE Ontwikkeling dit project samen ontwikkelen. Dit is ten dele juist. De ontwikkelaar en bouwer van de wolkenkrabber is Strukton Bouw & Vastgoed (dochter van de Nederlandse Spoorwegen) en deze draagt het volledige risico van ontwikkeling, realisatie en afzet. ICE Ontwikkeling is ‘slechts’ de gedelegeerde ontwikkelaar en zal door Strukton een opdracht ontvangen voor de uitwerking van een deel van de ontwikkeling, zijnde het concept. Eigenaar van de noodzakelijke gronden zijn NS Vastgoed (80 procent), gemeente Nijmegen (10 procent) en een particulier.

Reageer op dit artikel