nieuws

Correctie op bericht Knooppunt Arnhem Nijmegen pakt leegstand aan

regios

In het bericht Knooppunt Arnhem Nijmegen (Kan) pakt leegstand in kantoren aan, zoals dat gisteren in de Nieuwsbrief stond, wordt beweerd dat in de regio Arnhem/Nijmegen ongeveer 1 miljoen vierkante meter kantoorruimte leegstaat, waarvan op dit moment zo’n 15 procent direct beschikbaar is.

Als dat zou kloppen, kan de situatie in de Kan-regio inderdaad niet anders dan dramatisch worden genoemd. Er is dus hier een storende fout in de tekst geslopen. Wat er had moeten staan, is dat de totale hoeveelheid kantoormeters in de Kan-regio op een kleine 1 miljoen vierkante meters wordt geschat, en dat daarvan 15 procent leegstaat of te huur wordt aangeboden. Het feitelijke aanbod ligt rond dus rond de 140.000 m2.    

Reageer op dit artikel