nieuws

correctie bericht fila kiest distributiecentrum

regios

Het bericht van gisteren in onze Nieuwsbrief, waarin werd aangekondigd dat de regionale ontwikkelingsmaatschappij Rewin West-Brabant uit Breda een overeenkomst heeft gesloten met het Amerikaanse modeconcern Fila voor de huur van een distributiecentrum in Roosendaal, bevat door verkeerd aangeleverde informatie een aantal onjuistheden.

Het gaat hier niet om een nieuwe huurtransactie van Fila, maar om een opdracht aan de logistieke dienstverlener TNT Fashion. Fila is dus gewoon een klant van TNT Fashion. Het complex op het industrieterrein Borchwerf langs de A17 (Gewenten 41) is ook niet 33.000 m2 groot, maar slechts 17.000 m2. DTZ Zadelhoff verhuurde het logistieke pand vorig jaar al aan TNT Fashion en deze transactie is toen ook als zodanig gemeld door Vastgoedmarkt.

Reageer op dit artikel