nieuws

ciz huurt kantoorruimte in heerenveen

regios

De Stichting Centrum Indicatiestelling Zorg heeft 1.

43 m2 kantoorruimte gehuurd op de begane grond en de eerste verdieping aan de Trambaan 3-5 te Heerenveen. Het betreft een kantoorpand gelegen direct naast het NS Station. De huurder heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten tegen marktconforme condities. CIZ, Stichting Centrum Indicatiestelling Zorg, is vanaf 1 januari 2005 door de overheid aangewezen als uitvoerder van de indicatiestelling voor de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten. Gemeenten kunnen ervoor kiezen om indicaties voor de Wet voorzieningen gehandicapten en sociaal-medische advisering te laten uitvoeren door het CIZ. DTZ Zadelhoff bracht de transactie tot stand namens verhuurder Neunte Sachwert Rendite-Fonds Holland GmbH & Co. KG (via Hanzevast Verhuurmanagement) in collegiale samenwerking met Meeùs Bedrijfshuisvesting.

Reageer op dit artikel