nieuws

christian salvesen vestigt zich in atlaspark

regios

Logistiek dienstverlener Christian Salvesen neemt eind april het nieuwe distributiecentrum met een oppervlakte van 8.

00 m2 in het Amsterdamse Atlaspark in de Amsterdamse haven in gebruik. De nieuwe vestiging, die gebouwd is op een kavel met een oppervlakte van 14.000 m2, is ontwikkeld door Eurinpro. Christiaan Salvesen is het eerste bedrijf dat zich in het Atlaspark vestigt.Haven Amsterdam en Schiphol Real Estate werken samen bij de ontwikkeling van het gebied Atlaspark, dat bestemd is voor logistieke dienstverleners die een oppervlakte van 5 hectare of meer nodig hebben. Atlaspark heeft een nettooppervlakte van ongeveer 140 hectare. Het Atlaspark is een uiterst strategische locatie vanwege zijn centrale ligging op 7 kilometer van het centrum van Amsterdam, in de nabijheid van Schiphol. Het Atlaspark ligt ook op een steenworp afstand van de deep sea containerterminal Ceres Paragon en vlakbij short sea en binnenvaartterminals. Salvesen gaat op de nieuwe vestging samenwerken met Montapack, dat er herverpakkingsactiviteiten gaat uitvoeren voor onder meer Verkade. Het distributiecentrum biedt werk aan 80 mensen.

Reageer op dit artikel