nieuws

BPF Bouwinvest bouwt wooncomplex in Huizen

regios

BPF Bouwinvest gaat 62 woningen, 66 parkeerplaatsen en twee ruimten voor maatschappelijke voorzieningen in de Centrale Zone van het Vierde Kwadrant in Huizen realiseren.

BPF Bouwinvest, de vastgoedbelegger van het Bedrijfstakpensioenfonds voor de Bouwnijverheid (BPF Bouw), heeft voor dit project de Hoftuin een overeenkomst gesloten met de gemeente Huizen.De Hoftuin bestaat uit drie woongebouwen met 62 appartementen en eengezinswoningen, verdeeld in zes eengezinswoningen en zestien appartementen in de koopsector en twaalf eengezinswoningen en 28 appartementen in de vrije huursector. De oppervlakte van de woningen varieert van 82 tot 145 m2. De prijzen van de eengezinswoningen variëren van 224.500 tot 327.000 euro. De huurprijs van de eengezinswoningen bedraagt 1325 euro, de huurprijzen van de appartementen variëren van 760 tot ongeveer 1020 euro. De bewoners hebben de beschikking over een eigen parkeerplaats in de parkeergarages onder de gebouwen. De verkoop van de woningen begint eind november 2004. Het begin van de bouw is naar verwachting nog voor maart 2005. De laatste woningen worden volgens de planning medio 2006 opgeleverd.     

Reageer op dit artikel