nieuws

bouw zorgpassage woerden begonnen

regios

Gisteren is de bouw begonnen van de Zorgpassage in Woerden.

De inwoners van Woerden en omstreken kunnen in de loop van 2007 van een breed scala aan voorzieningen op het gebied van zorg, gezondheid en welzijn gebruikmaken. Het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis is één van de eerste ziekenhuizen in Nederland met een Zorgpassage. Dit project realiseert het ziekenhuis in nauwe samenwerking met het commerciële vastgoedbedrijf van Heijmans. De Zorgpassage past in de filosofie van het Hofpoort Ziekenhuis om op het ziekenhuisterrein een grote diversiteit aan (medische) voorzieningen te bieden. Verder sluit de Zorgpassage aan op het brede pakket aan diensten van zorgaanbieder Zuwe, waarvan het Hofpoort Ziekenhuis deel uitmaakt. Huurders zijn: Altrecht, deciBel Hoortoestellen, Flexicare, Fysiotherapeuten Maatschap Woerden (FMW), MEE Utrecht, Poliklinische apotheek, Sodexho Health & Care Services, Trias, Vitaal thuiszorgwinkel, Voet Medisch Centrum Heijgele, VoetZorgCentrum van POM en de Zelfstandige Behandelcentra (ZBC). Daarmee is ruim 80 procent van de ruimte in de Zorgpassage verhuurd. Voor de resterende ruimte is het Hofpoort Ziekenhuis nog in gesprek met diverse zorg- en dienstaanbieders.

Reageer op dit artikel