nieuws

Bouw woontorens Side by Side begonnen

regios

Gisteren is de bouw begonnen van het appartementengebouw Side by Side aan het Weerwater in Stadshart Almere.

Side by Side bestaat uit twee woontorens van elk 21 verdiepingen met in totaal 154 luxe appartementen die volledig bestemd zijn voor verhuur. De torens zijn een ontwikkeling van Ontwikkelingscombinatie Almere Hart, een samenwerkingsverband tussen MAB en Blauwhoed Eurowoningen. Vesteda is eigenaar van Side by Side en zal de appartementen en penthouses gaan verhuren. Het ontwerp is van architect Frits van Dongen van de Architecten Cie. De appartementen in Side by Side variëren in oppervlakte van circa 80 m2 tot ruim 200 m2. De huren lopen op van 900 euro tot meer dan 2000 euro. Binnen het gebouw kunnen bewoners straks gebruik maken van een aantal luxe, inpandige voorzieningen als een overdekt zwembad, fitnessruimte, sauna, lounge en een boodschappenservice. De eerste toren zal in het najaar van 2006 worden opgeleverd en de tweede toren in het voorjaar van 2007.     

Reageer op dit artikel