nieuws

Bouw nieuwe wijk in Zuidland

regios

De Koning Wessels Vastgoed begint in januari 2009 met de bouw van 148 huizen in de Zuidlandse nieuwbouwwijk Kreken van Nibbeland.

De oplevering van de laatste woning wordt verwacht in december 2009. De nieuwe wijk is gelegen tussen de Beeldsweg, de Kerkweg en de voetbalvelden. De verkoop begon eerder deze maand en de inschrijving sloot 10 oktober. De aanvragen hebben het aanbod nog niet overtroffen, zegt Rene Sleeuwenhoek van Koning Wessels Vastgoed. ‘Dat kan natuurlijk niet in die ene week.’

De goedkoopste eengezinswoning in het plan kost 279.000 euro, terwijl de vrijstaande huizen vanaf 559.000 euro te koop staan. De eerste palen moeten net na de jaarwisseling de grond in, waarna de oplevering nog een jaartje op zich laat wachten. Uiteindelijk moeten er in de uitbreidingswijk tot 2020 ongeveer 600 woningen verrijzen.

Reageer op dit artikel