nieuws

Bouw nieuwe Hanenhof Geleen bereikt hoogste punt

regios

Deze week is het hoogste punt van het multifunctioneel complex De Hanenhof in Geleen bereikt.

Met de bouw van de nieuwe Hanenhof is de eerste aanzet gegeven tot de opwaardering van het centrum van Geleen. Op de plek van het voormalige zalencentrum Hanenhof komt een multifunctioneel gebouw waarin behalve een zalencentrum met een grand café, de muziekschool en de openbare bibliotheek en 55 luxe appartementen worden ondergebracht. Ook Omroep Start krijgt onderdak in het nieuwe gebouw. Bij het gebouw komt een ondergrondse parkeergarage met 55 parkeerplaatsen voor de toekomstige bewoners. De Hanenhof wordt in het voorjaar van 2005 opgeleverd. De nieuwe Hanenhof is een project van de gemeente Sittard-Geleen, aannemer Van Wijnen, Woonprofiel en projectontwikkelaar 3W.     

Reageer op dit artikel