nieuws

Bouw nieuw woonwinkelcentrum in Sliedrecht

regios

Op het voormalige terrein van Van Gend & Loos aan de Leegwaterstraat 75 in Sliedrecht begint in september de bouw van een woonwinkelcentrum met een oppervlakte van 35.

00 m2. Het woonwinkelcentrum wordt ontwikkeld door de Isto Groep in Ridderkerk, die ook de exploitatie voor zijn rekening gaat nemen. De oplevering is naar verwachting in het derde kwartaal van 2005. Een investeringsbedrag is niet genoemd. Bij het complex komen 650 parkeerplaatsen, deels op de begane grond, deels op het dak van de eerste verdieping. Ongeveer 31.000 m2 is inmiddels verhuurd aan onder andere Trendhopper, Montél en Seats & Sofa’s. Trendhopper en Montél zijn nu nog naast het pand van Van Gend & Loos gevestigd. Als zij verhuisd zijn, worden ook hun panden gesloopt. Op de grond van de panden van Trendhopper en Montél volgt dan de bouw van de laatste fase van het nieuwe woonwinkelcentrum. De huurprijs in het nieuwe woonwinkelcentrum bedraagt ongeveer 95 euro per vierkante meter per jaar. Helm & Wesep Makelaars in Den Haag verzorgt de verhuur.

Reageer op dit artikel