nieuws

bouw lloydpier begonnen

regios

Gisteren zijn de bouwvoorbereidende werkzaamheden van de eerste bouwfase van het integrale project Lloydpier in Rotterdam begonnen.

Op de Lloydpier worden de komende jaren ongeveer 700, voornamelijk koopwoningen gerealiseerd. De eerste fase omvat de bouw van een parkeergarage met twee ondergrondse lagen voor zo’n 300 parkeerplaatsen. Op de parkeergarage zullen in de eerste fase 123 woningen in vier woongebouwen worden gerealiseerd. De Lloydpier maakt deel uit van het plangebied Schiehaven-Müllerpier. Het centrum van Rotterdam is op wandelafstand te bereiken en ook het park bij de Euromast en de Maasboulevard liggen dichtbij. In december 2001 heeft een jury unaniem het ingediende plan van Van der Looy Projektmanagement als beste beoordeeld.

Reageer op dit artikel