nieuws

bouw hoogste woontoren van arnhem

regios

Volkshuisvesting Arnhem gaat aan de Huissensestraat in Malburgen Oost Arnhems hoogste woontoren bouwen.

Deze Toren van Gelre wordt 55 meter hoog. In de Toren van Gelre komen vijftien appartementen in de sociale huursector en 45 koopappartementen met prijzen van 170.000 tot 210.000 euro. De bovenste twee verdiepingen zijn ingeruimd voor twee penthouse over twee etages, ieder met een prijs van 480.000 euro. Onder het gebouw komt een parkeergarage. Volgende maand begint de verkoop en eind dit jaar begint de bouw van de toren die een investering vergt van ongeveer 12 miljoen euro. De toren die komt te staan tussen de Stadswaardenlaan en de banen van Tennisvereniging Malburgen, is gekoppeld aan een woonzorgcomplex van Vivare. Dat komt aan de voet te staan van het woongebouw van achttien verdiepingen.

Reageer op dit artikel