nieuws

Bouw eerste fase Vijverkwartier Leiden begonnen

regios

Gisteren werd in Leiden de eerste officiële paal geslagen voor het nieuwe kantoor van Heerema Marine Contractors.

Heerema Marine Contractors heeft daartoe een huurcontract getekend voor ruim 10.000 m2 met cv Vijverkwartier, een ontwikkelingscombinatie van BV Elisabethhof Projectontwikkeling en Bam Utiliteitsbouw. Jones Lang LaSalle adviseerde de huurder. Een huurprijs is niet bekendgemaakt.Het kantoor is de eerste fase van Vijverkwartier, gelegen voor de huidige vestiging van Heerema Marine Contractors aan de Plesmanlaan, hoek Vondellaan, te Leiden. Naast deze eerste fase zijn binnen Vijverkwartier nog een tweetal gebouwen te realiseren van elk ongeveer 3000 m2 verhuurbaar vloeroppervlakte.Architect Hans Klompenhouwer van Room for Architecture te Delft tekende voor het ontwerp van het kantoorpand. De bouw wordt uitgevoerd door de bouwcombinatie Bam du Prie (Bam Utiliteitsbouw Regio Noordwest te Amsterdam en Du Prie bouw en ontwikkeling te Leiden). De oplevering zal eind 2005 plaatsvinden.

Reageer op dit artikel