nieuws

Borneo bereikt hoogste punt

regios

Het gebouw Borneo bereikte gisteren zijn hoogste punt.

Bam Utiliteitsbouw bouwt dit nieuwe onderkomen van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek in kantorenpark De Groene Schenk in Den Haag.Kantoorgebouw Borneo is ontwikkeld door de projectontwikkelingscombinatie Loolaan VOF, die bestaat uit Bam Vastgoed en Blauwhoed Vastgoed met NIB Capital. Het L-vormige kantoor omvat 5700 m2 bruto vloeroppervlak, verdeeld over negen verdiepingen. Een halfverdiepte parkeergarage biedt plaats aan 57 auto’s.Het kantoor is ontworpen door het architectenbureau Van den Oever, Zaaijer en Partners te Amsterdam en is voor vijftien jaar verhuurd aan de NWO. De organisatie is reeds gevestigd op De Groene Schenk en benut gebouw Borneo voor uitbreiding. Bam Utiliteitsbouw zal het kantoor eind 2004 opleveren, waarna NWO het begin 2005 in gebruik neemt.

Reageer op dit artikel