nieuws

Blauwhoed bouwt winkelcentrum in Rhoon

regios

Projectontwikkelaar Blauwhoed begint volgende week met de bouw van een winkelcentrum en elf woningen in de wijk Portland in Rhoon.

Het winkelcentrum wordt 2500 m2 groot, waarvan 1550 m2 wordt gehuurd door een C 1000-supermarkt. Daarnaast heeft Blauwhoed voor ongeveer 500 m2 voorovereenkomsten getekend, onder andere met een drogisterijketen die 350 m2 gaat huren. Het huurniveau ligt op ongeveer 180 euro per vierkante meter.Het winkelcentrum en de woningen, die tussen de 200.000 en 250.000 euro gaan kosten, worden medio 2005 opgeleverd. Alle appartementen zijn inmiddels verkocht. Het project is ontworpen door Studio Acht uit Rotterdam en wordt gebouwd door aannemer J. van Daalen uit Arkel. Blauwhoed is in gesprek met een eindbelegger. Het investeringsvolume werd niet bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel