nieuws

binnenkort kinderstad op dak vu

regios

Het hoogste punt in de bouw van het project Ronald McDonald VU Kinderstad is gisteren bereikt.

De bouw, die tegen een vriendelijk tarief wordt verzorgd door BAM Utiliteitsbouw verloopt voorspoedig. Medio april 2007 wordt het gebouw opgeleverd. Daarna zal de inrichting beginnen met behulp van vele sponsors. Zo komt er onder meer een Ajax Spelershome, een Radio 538 Studio, een Spottersnest van Schiphol en een Wizz Kids Corner van KPN. Ook de Bijenkorf, Wehkamp, Spyker Cars, Philips, Sony en Ahrend hebben toegezegd hun steentje bij te dragen aan deze speelstad.BAM Utiliteitsbouw sponsort de inrichting van de bouwhoek. In de Kinderstad kunnen zieke kinderen met hun vriendjes straks even ontspannen in een compleet andere wereld. Zij kunnen in Kinderstad doen wat kinderen het liefst doen, spelen. Naar verwachting kunnen de eerste patiëntjes van het VU medisch centrum in september de stad gaan bezoeken.

Reageer op dit artikel