nieuws

Bijenkorf-outlet in voormalig V&D-pand in Venlo

regios

Vendex KBB vestigt een zogenaamde Bijenkorf-outlet op de eerste en tweede verdieping van het voormalige pand van Vroom & Dreesmann aan de Vleesstraat in Venlo.

Op de parterre van het pand, dat eigendom is van Rodamco Europe, komt een Hema-vestiging. De V&D-vestiging in het pand sloot begin 2004 de deuren.Een woordvoerder van Vendex KBB kon niet zeggen wanneer de noodzakelijk geachte verbouwing van het pand gaat plaatsvinden. Zodoende is ook nog niet duidelijk wanneer de nieuwe Bijenkorf- en Hema-vestiging open gaan. In de Bijenkorf zullen artikelen worden verkocht die in Bijenkorf-warenhuizen elders worden vervangen door nieuwe artikelen.De woordvoerder van de Bijenkorf over de plannen: ‘De Bijenkorf outlet in Batavia Stad Lelystad is bijzonder succesvol en de Bijenkorf ziet ruimte voor een tweede outlet-vestiging. Nee, Vendex KBB heeft geen concrete plannen voor nog meer outlets.’    

Reageer op dit artikel