nieuws

Begin bouw woontoren Coopvaert aan de Blaak

regios

Gisteren is de bouw van woontoren Coopvaert in het centrum van Rotterdam begonnen.

In de ruim 103 meter hoge woontoren aan de Blaak worden vanaf de zevende verdieping ongeveer 125 luxe huur- en koopwoningen gerealiseerd. Op de eerste zeven verdiepingen bevinden zich circa 2350 m2 commerciële voorzieningen, waaronder kantoorruimte en een horecavoorziening. De appartementen variëren in grootte van 78 m2 tot 300 m2 en de naastgelegen parkeergarage telt ruim 300 parkeerplaatsen. De toren heeft verschillende gevelaanzichten en is daardoor vanuit geen enkele hoek hetzelfde. Amvest neemt de huurwoningen in haar beleggingsportefeuille op en Maassaete de commerciële voorzieningen. De woontoren is ontworpen door Dam & Partners architecten uit Amsterdam; ontwikkelaar en aannemer is de Coopvaert VOF bestaande uit Dura Vermeer en Ballast Nedam. De verhuur en verkoop van de appartementen heeft Amvest in handen gegeven van Atta Makelaars in Rotterdam.     

Reageer op dit artikel