nieuws

Begin bouw winkelcentrum De Vallei

regios

Morgen begint de bouw van winkelcentrum De Vallei in Dalem-Zuid.

De Vallei heeft een oppervlakte van bijna 4.000 m2 en wordt gerealiseerd op het terrein dat wordt begrensd door de Spaarnwoudelaan/het Spaarnwouderpad, de Saasveldstraat, de Reuverlaan en de Donge Vallei.

Een grote fullservice-supermarkt en overige winkels voor de dagelijkse benodigdheden krijgen hun plek in het nieuwe winkelcentrum. Er komt een parkeerterrein met 150 gratis parkeerplaatsen direct voor de winkels. Daarnaast worden er zo’n 58 appartementen gerealiseerd, deels gelegen boven de winkels en deels in een separaat woongebouw.

Naar verwachting zal de bouw in het najaar van 2008 gereed zijn. Het winkelcentrum is een ontwikkeling van VOF Ontwikkelingscombinatie Witbrant-West, een samenwerking tussen Heijmans Vastgoed en Volker Wessels Vastgoed. Deze ontwikkelingscombinatie is al geruime tijd actief in Tilburg en onder andere verantwoordelijk voor de realisatie van de nieuwbouwwijk Witbrant-West.

Reageer op dit artikel