nieuws

begin bouw driehuizenpark lisse

regios

Grenzend aan de wijk de Blinkerd in Lisse begint op 7 december de bouw van het project Driehuizenpark.

Het nieuwbouwproject bestaat uit 85 koopwoningen en is ontwikkeld door Hillgate Properties in Wassenaar. Het ontwerp is van PBV architecten, Jorissen Simonetti architecten en tuinarchitect Jos van de Lindenloof. Na de sloop van diverse oude loodsen en het bouwrijp maken van het terrein is alles nu gereed voor de bouw. In de nieuwe woonwijk komen koopwoningen en -appartementen rondom een monumentale bollenschuur. Dit Rijksmonument zal in zijn geheel worden gerestaureerd en getransformeerd in een appartementengebouw met twee-, drie- en vierkamerappartementen. De prijs van de woningen varieert van 150.000 tot 750.000 euro. Naar verwachting wordt in 2008 het gehele bouwterrein opgeleverd en zullen de bewoners hun intrek kunnen nemen. Er zijn nog enkele twee-onder-een-kapwoningen te koop en binnenkort begint de verkoop van 24 nieuwbouwappartementen. Begin volgend jaar gaan de appartementen in de bollenschuur in de verkoop.

Reageer op dit artikel