nieuws

begin bouw appartementen ‘wijnhaeve’

regios

Vandaag begint de bouw van het appartementencomplex Wijnhaeve aan de Wijnhaven in Rotterdam Blaak.

Appartementencomplex Wijnhaeve van NS Vastgoed verrijst aan de Wijnhaven direct naast de Verlengde Willemsbrug en bestaat uit een woontoren en twee kleinschalige appartementengebouwen met in totaal 89 appartementen. De parkeervoorzieningen komen ondergronds. De appartementen in de woontoren zijn voor de verkoop. De kleinschalige appartementgebouwen zijn bestemd voor de huursector. Voor het ontwerp is KOW stedenbouw en architectuur uit Den Haag ingeschakeld.Het project Wijnhaeve is onderdeel van de plannen om het jarenlange braakliggende terrein nabij de Oude Haven bij het station Rotterdam Blaak nieuwe invulling te geven. Voor de toekomst staat een kantoorontwikkeling, een hotel en een ondergrondse parkeergarage gepland. Aan de zijde van de Oude Haven komt een plein met restaurants. Hiermee wordt het al populaire centrumgebied met een mix van woon-, werk-, en recreatiefuncties gecompleteerd.

Reageer op dit artikel