nieuws

begin bouw appartementen stationsplein schiedam

regios

Volgende week donderdag wordt er officieel begonnen met een nieuwbouwproject aan het Stationsplein in Schiedam.

Het project maakt deel uit van de eerste fase van het plan Schieveste van de gemeente Schiedam en omvat 81 ruime appartementen, ongeveer 1.000 m2 bedrijfs- en atelierruimte en een parkeergarage voor 103 auto’s. Het dak van de parkeergarage wordt ingericht als een binnentuin. Het project is ontwikkeld door Woonplus Schiedam in samenwerking met projectontwikkelaar De Principaal uit Amsterdam en wordt verkocht aan vastgoedonderneming Amvest die de appartementen en voorzieningen in zijn beleggingsportefeuille opneemt. Het ontwerp is van AWG Architecten uit Antwerpen, het ontwerpbureau van de Belgische architect en voormalig Vlaams rijksbouwmeester Bob van Reeth. Aannemer is Van der Waal Bouw uit Vlaardingen. Naar verwachting wordt het project medio 2008 opgeleverd.

Reageer op dit artikel