nieuws

Begin bouw Amrâth Hotel in Alkmaar

regios

Vandaag begint de bouw van het 88 kamers tellende Amrâth Hotel aan de Geestersingel 13 in het centrum van Alkmaar.

Onder het pand komt parkeergelegenheid voor 33 auto’s. Naar verwachting gaat het hotel in het voorjaar van 2005 open. Met de bouw is een investering gemoeid van ruim 5 miljoen euro. Het hotel gaat deel uitmaken van de Best Western Keten. Eigenaar en exploitant van het hotel is Amrâth Hotel & Restaurants, een private onderneming van de familie Van Eijl. De familie Van Eijl bezit twintig hotels waarvan er veertien door Amrâth worden geëxploiteerd, de overige zijn aan derden verhuurd.In het najaar begint Amrâth met de bouw van een hotel met tachtig kamers op het voormalige terrein van drukkerij Enschede in het centrum van Haarlem. Verder begint Amrâth in het voorjaar van 2005 met de verbouwing van het monumentale Scheepvaarthuis (nabij het Centraal Station van Amsterdam) tot een vijfsterrenhotel met meer dan 160 kamers.

Reageer op dit artikel