nieuws

Begin bouw 273 appartementen Arena-park

regios

In het Arena-park aan de Burgemeester Stramanweg in Amsterdam begint aanstaande vrijdag de bouw van 273 appartementen.

De appartementen, zowel huur als koop en in diverse prijsklassen, zijn verdeeld over vijf gebouwen. Het Arena-Park maakt onderdeel uit van het masterplan voor het nieuwe centrumgebied rondom de Amsterdam Arena. Het project wordt ontwikkeld door Bam Vastgoed in opdracht van de Ontwikkelingsmaatschappij Amsterdam Zuidoost (OMC) waarvan Ballast Nedam Ontwikkelingsmaatschappij, Bam Vastgoed en ING Real Estate Development deel uitmaken. Twee van de appartementengebouwen zijn inmiddels verkocht aan woningcorporatie De Dageraad, die deze woningen gaat verhuren. Het plan voorziet ook in de aanleg van 282 overdekte parkeerplaatsen op eigen, afgesloten terrein.     

Reageer op dit artikel