nieuws

ballast nedam bouwt 96 woningen deventer

regios

Ontwikkelingsmaatschappij Ballast Nedam Bouw Oost wil 96 wooneenheden realiseren op het terrein van hogeschool Van Hall Larenstein aan de Brinkgreverweg in Deventer.

Gedacht wordt aan een mix van koop- en huurwoningen voor zowel starters als tweeverdieners. Woonbedrijf Ieder1 wordt bij de plannen betrokken vanwege het huursegment. De verdere ontwikkeling van de plannen is in handen van het Deventer architectenbureau Ghijsen. Vorig jaar november bereikte Larenstein overeenstemming met Ballast Nedam over de verkoop. De hogeschool verhuisde naar Wageningen. De planning is om begin 2008 met de bouw te beginnen. Eind 2009 moeten de woningen worden opgeleverd. Voorlopig plaatst Interim Vastgoedbeheer anti-krakers op de voormalige landbouwschool.

Reageer op dit artikel