nieuws

Baas Telematica naar Fascinatio in Capelle aan den IJssel

regios

OVG projectontwikkeling heeft overeenstemming bereikt over de komst van technische dienstverlener Baas Telematica naar de regio Rotterdam.

Door een gezamenlijk optreden van OVG, het OntwikkelingsBedrijf Rotterdam en de gemeente Capelle aan den IJssel is het gelukt Baas te enthousiasmeren voor bedrijventerrein Fascinatio in Capelle aan den IJssel en Waddinxveen te verlaten. De komst van Baas naar de Rotterdamse regio geeft inhoud aan haar strategie om als innovatief bedrijf in een hoogwaardige bedrijfsomgeving te kunnen doorgroeien. Voorjaar 2005 wordt begonnen met de bouw van een 7000 m2 groot kantoorgebouw naar een ontwerp van Bias Architecten. De oplevering staat gepland voor voorjaar 2006. Het investeringsvolume bedraagt circa 15 miljoen euro.     

Reageer op dit artikel