nieuws

atradius zoekt huisvesting in hoofdstad

regios

Kredietverzekeraar Atradius is op zoek naar nieuwe huisvesting in Amsterdam.

Atradius heeft nu zo’n 15.000 m2 kantoorruimte in gebruik aan de Keizersgracht in Amsterdam. Het huidige huurcontract loopt af over twee jaar. Atradius heeft tegenover Vastgoedmarkt bevestigd mogelijk te kiezen voor nieuwbouw (12.500 m2). Er is al sprake van een optie, maar Atradius wil vooralsnog niet zeggen waar. De Zuidas is hierbij niet uit te sluiten.Atradius is voortgekomen uit NCM en is één van de grootste kredietverzekeraars ter wereld met een jaarlijkse omzet van 1,3 miljard euro en een mondiaal marktaandeel van 24 procent. Atradius verzekert handel tegen het risico dat een afnemer niet kan betalen. Naast kredietverzekeringen biedt Atradius tal van diensten zoals incasso.

Reageer op dit artikel