nieuws

appartementen gepland op cruquiuskade

regios

Prof. Han

Kollhoff Architecten is als architectbureau geselecteerd voor het nieuwbouwproject op de locatie Cruquiuskade hoek Czaar Peterstraat in Amsterdam. Het project bestaat uit ongeveer 100 appartementen, een middelgrote bibliotheek, een supermarkt, enkele commerciële ruimten en een ondergrondse parkeergarage. Het plan wordt op basis van de ontwerpvisie van de architect verder uitgewerkt. In maart van dit jaar hebben de gemeente Amsterdam, stadsdeel Centrum en NS Vastgoed een intentieovereenkomst getekend voor deze ontwikkeling. NS Vastgoed is eigenaar van het terrein waarop nu bedrijfsactiviteiten plaatsvinden. Eind 2006 zullen partijen naar verwachting de samenwerkingsovereenkomst kunnen ondertekenen. De oplevering staat gepland in 2009.

Reageer op dit artikel