nieuws

amb voltooit distributiecentrum bij schiphol

regios

AMB Property Corporation heeft de ontwikkeling van een nieuw distributiecentrum in Schiphol-Rijk afgerond.

Het AMB Douglassingel Distribution Center van 13.800 m2 is speciaal ontwikkeld om logistieke klanten rond Schiphol van dienst te zijn. Het distributiecentrum is ultramodern en beschikt over ongeveer 11.000 m2 magazijn en 2.800 m2 kantoorruimte. Het distributiecentrum bevindt zich in het industriepark van Schiphol-Rijk, dat deel uitmaakt van het belangrijkste distributiegebied voor de luchthaven Schiphol, waartoe ook Schiphol-Zuidoost en Schiphol-Oost behoren. Het centrum staat op de hoek van de Douglassingel en Fokkerweg, de belangrijkste ringweg aan de zuidkant van Schiphol, en de belangrijkste toegangsweg voor al het vrachtvervoer naar Schiphol-Zuidoost en Schiphol-Rijk.In het industriepark van Schiphol-Rijk beschikt AMB nu in totaal over 113.100 m2 logistieke faciliteiten. Klanten van AMB in de regio zijn onder andere DHL, Intel, Idexx Laboratories en Jabil Global Services. In Europa beschikt AMB in totaal over 602.900 m2 aan faciliteiten in belangrijke markten voor de wereldwijde toeleveringsketen.

Reageer op dit artikel