nieuws

Amalia Staete in Baarn verkocht

regios

De vier villa’s op het complex Amalia Staete aan de Amsterdamsestraatweg/Gerrit van der Veenlaan in Baarn, het terrein van het voormalige internaat Louisa State, zijn in een kort tijdsbestek verkocht.

Troostwijk Makelaars O.G. in Utrecht en Rigter Makelaars in Baarn hebben de villa’s verkocht namens POG uit Baarn en Bruil uit Ede. De villa Hoofd Staete is verkocht aan Forever Living Products, dat hierbij werd geadviseerd door Nassau Bedrijfshuisvesting. De villa Hoek Staete is verkocht aan Van der Lans International, geadviseerd door Castanea Bedrijfshuisvesting. De villa’s Witte Staete en Koetshuis zijn verkocht voor bewoning. Amalia Staete heeft een perceeloppervlakte van ongeveer 14.000 m2. De vier karakteristieke villa’s beslaan samen een oppervlakte van circa 3000 m2. Het terrein zal worden heringericht en in oude luister hersteld. Over de koopsommen zijn geen mededelingen gedaan.

Reageer op dit artikel