nieuws

AM en Dela Vastgoed samen in herontwikkeling winkelcentrum Goes

regios

AM en eigenaar Dela Vastgoed hebben een samenwerkingsovereenkomst ondertekend voor de herontwikkeling en uitbreiding van het winkelcentrum Kolveniershof in Goes.

Het huidige winkelcentrum, met een oppervlak van 6000 m2, wordt uitgebreid met minimaal 5000 en maximaal 8000 m2. Volgens Frank van Kessel, directeur Retail van AM Development Nederland en directeur België, past dit soort samenwerkingstrajecten in de huidige retailontwikkelingsmarkt in Nederland. ‘We hebben inmiddels een grote expertise opgebouwd met dit soort trajecten, die als uitgangspunt hebben het toevoegen van kwaliteit en de uitbreiding van het winkelaanbod’. Wanneer er in Goes wordt begonnen, ligt nog open. Van Kessel: ‘We gaan nu eerst met de gemeente Goes aan tafel om te kijken hoe de uitbreiding en herontwikkeling in het structuurplan kan worden ingepast’

Reageer op dit artikel