nieuws

Altera Vastgoed verwerft appartementen in Apeldoorn

regios

Altera Vastgoed heeft van BAM Vastgoed twee woongebouwen gekocht in het binnenstedelijke herontwikkelingsplan Forumpark in het centrum van Apeldoorn.

De twee woongebouwen zijn onderdeel van het plan De Prins, dat bestaat uit drie woongebouwen met ieder 22 appartementen per gebouw en een onderliggende half verdiepte gemeenschappelijke parkeergarage. De aankoop van Altera betreft twee zeslaagse gebouwen met in totaal 44 luxe twee-, drie- en vierkamerappartementen en eigen parkeerplaatsen.De totale verwervingsprijs voor Altera bedraagt ongeveer 9,5 miljoen euro. De appartementen in het derde woongebouw worden door BAM Vastgoed verkocht aan particulieren. De bouw is inmiddels begonnen, de oplevering wordt voorzien in het voorjaar van 2005.

Reageer op dit artikel