nieuws

akkoord voor kantorenpark euroborg

regios

De gemeente Groningen en de K4-Ontwikkelingscombinatie hebben een overeenkomst getekend voor de bouw van een ongeveer 100.

00 m2 groot kantorenpark bij voetbalstadion Euroborg. Het project Kantorenpark Euroborg wordt de komende tien tot vijftien jaar de belangrijkste nieuwbouwlocatie voor kantoren. Het gaat om vier kantoorstroken tegenover Euroborg. Nog voor het eind van dit jaar wordt begonnen met de bebouwing van de eerste strook. Hier komen vijf kantoorgebouwen met vier tot zes bouwlagen. De parkeervoorziening wordt half ondergronds ontwikkeld.De ontwikkelingscombinatie K4 bestaat uit Van Wijnen Projectontwikkeling Noord, Geveke Ontwikkeling, BAM Vastgoed en Volker Wessels Vastgoed. De kantoren zullen goed zijn ontsloten en direct liggen aan de ringweg en het nationale autosnelwegennet. Spoorwegstation Groningen-Europapark is vanaf medio 2007 gedeeltelijk in gebruik. In 2009 is het treinstation volledig gereed, inclusief de tunnelverbinding met Helpman/Groningen-Zuid.

Reageer op dit artikel