nieuws

abb ondertekent overeenkomst met bunnik

regios

De gemeente Bunnik heeft de overeenkomst voor de ontwikkeling van fase 2 van Rijneiland in Odijk met ABB Ontwikkeling uit Sliedrecht ondertekend.

Dit project omvat 22 ruime vrijstaande koopwoningen; villa’s in het duurdere segment. Het ontwerp van ABB is geselecteerd uit een ontwerp/ontwikkelwedstrijd waaraan vijf projectontwikkelaars hebben meegedaan.Het ontwerp gaat uit van vijf verschillende typen basiswoningen met diverse volumeopties, zoals aanbouwen, waarmee invulling wordt gegeven aan de door de gemeente gestelde randvoorwaarde, namelijk consumentgericht bouwen. Een belangrijk uitgangspunt voor Rijneiland is het realiseren van een duurzame en kwalitatief hoogwaardige woonwijk. De door ABB ontworpen woningen scoren volgens de GPR-methodiek hoog op het gebied van energie, materialen, afval, water, gezondheid en woonkwaliteit. Het begin van de verkoop is gepland in het eerste kwartaal van 2007.

Reageer op dit artikel