nieuws

Boutique hotel erbij in centrum Dordrecht

Projectontwikkeling

Onder de naam Wanderlust opent in 2020 een boutique hotel aan de Steegoversloot 56 in Dordrecht.

Boutique hotel erbij in centrum Dordrecht
Steegoversloot 56 Dordrecht

Het hotel wordt gevestigd in een rijksmonument en moet ruimte gaan bieden aan 12 kamers voor binnen-en buitenlandse bezoekers die de oudste stad van Holland willen bewonderen, maar ook aan zakelijke klanten.

Particuliere beleggers

Op dit moment wordt het historische gebouw van binnen en buiten compleet gerenoveerd. Het pand is eigendom van particuliere beleggers uit Ouddorp, een voormalige architect en een ex-onderneemster in de re-integratie-sector. Het paar bezit ook op twee andere locaties in de Dordtse binnenstad panden.

Hotel Vrieseplein

De komst van Wanderlust is niet enige logiesontwikkeling in de Merwestad, al jaren niet al te dik bezaaid met hotels. Aan het Vrieseplein moet, na jaren (juridisch) gesteggel, binnen enkele jaren een hotel met 84 kamers open, een ontwikkeling van de lokale vastgoedondernemer Cees Bakker.

Reageer op dit artikel