nieuws

Eerste kolom voor nieuwe warehouses in Hoofddorp

Projectontwikkeling

Logistiek en industrieel vastgoedbedrijf Segro bouwt verder aan Segro Park Amsterdam Airport (SPAA) in Hoofddorp. Er worden in Hoofddorp momenteel nieuwe warehouses ontwikkeld van in totaal 19.000 m2, gelegen aan de A4 en A5, nabij knooppunt De Hoek.

Eerste kolom voor nieuwe warehouses in Hoofddorp

Om deze uitbreiding te vieren, plaatsten Nicole Grasso, Segro Netherlands, en Jan Figee van bouwonderneming Hercuton gezamenlijk de symbolische eerste kolom voor de warehouses. De oplevering wordt verwacht in het eerste kwartaal 2020.

Segro streeft voor de warehouses naar de Breeam Excellent-status, gelijk aan de certificering van de rest van het park. Er worden zonnepanelen op de daken geplaatst en de panden worden voorzien van een warmte- en koudeopslag. LED-techniek wordt gebruikt voor zowel de verlichting binnen als buiten op het terrein.

Ondertussen werkt de Nederlandse vestiging van het Britse beursgenoteerde vastgoedbedrijf ook aan ontwikkelingen op andere locaties in Hoofddorp. Zo wordt het gebouw aan Hoeksteen 81 op dit moment afgebroken om plaats te maken voor nieuw vastgoed dat voldoet aan alle kwalitatieve standaarden en klaar is voor de toekomst.

Segro wordt bij de verhuur van de nieuwe gebouwen geadviseerd door CBRE en JLL.

Reageer op dit artikel