nieuws

Zusje en Gare Pompidou naar De Wasserij Woerden

Projectontwikkeling

Op het Defensie-eiland is de voormalige wasserij verbouwd tot drie luxe appartementen en twee horecagelegenheden (440 m2 en 249 m2) met terrassen.

Zusje en Gare Pompidou naar De Wasserij Woerden
de-wasserij-woerden

Het Defensie-eiland is een schiereiland in Woerden, gelegen tussen Station Woerden en het centrumgebied. Beide units worden thans afgebouwd om vanaf februari maart 2019 gasten te kunnen verwelkomen. Het betreft Bistro Gare Pompidou en Restaurant ’t Zusje.

Restaurantketen ’t Zusje is een concept waarbij gasten voor een vast bedrag onbeperkt kleine (tapas)gerechten kunnen eten.  Er zijn ‘zusjes’ in onder meer Scheveningen (Kurhaus), Deventer, Doetinchem, Breda, Zaltbommel, Uden, Utrecht, Vlijmen, Raamsdonksveer, Apeldoorn, Bergen op Zoom en Nijmegen.

Adhoc horecamakelaars verzorgde de verhuur (collegiaal met Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting )  namens de projectontwikkelaar.

Reageer op dit artikel