nieuws

Hofclub opent tweede locatie in Utrecht

Projectontwikkeling

In het voorjaar van 2019 opent Hofclub Werken & Vergaderen een tweede locatie aan de Niels Bohrweg 121 in Utrecht.

Hofclub opent tweede locatie in Utrecht
Hofclub, Utrecht

De locatie in het pand van UW op Lage Weide is ingericht met moderne en ruime vergaderzalen die alle mogelijkheden biedt voor meetings, trainingen en presentaties. Daarnaast zijn er diverse kantoorruimtes te huur en is er alle ruimte voor flexwerkers. De totale oppervlakte van de Utrechtse Hofclub bedraagt 2500 m2. Door de samenwerking aan te gaan met het Utrechtse participatiebedrijf UW geeft de Hofclub Werken & Vergaderen  medewerkers en cliënten van UW een nieuwe uitdaging in de hospitality branche. Bij UW werken vooral mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Samenwerking met UW

Hofclub vestigt zich in de linkervleugel van het pand op Lage Weide. De overige ruimten worden gebruikt door UW. UW helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij het verkrijgen van passend werk, is partner voor gemeenten en werkgevers bij het realiseren van arbeidsparticipatie en ondersteunt de uitvoering van de Participatiewet. Door de samenwerking wordt een verbinding gelegd tussen het zakenleven en de maatschappelijke visie waar UW voor staat; werken aan een  samenleving waarin iedereen meewerkt naar vermogen. Zodat iedereen zijn talent kan ontwikkelen en plezier heeft in het leven.

Borrel, lunch en kantoor

In de nieuwe locatie kunnen vergaderingen en bijeenkomsten worden georganiseerd tot 120 personen. Hofclub Werken & Vergaderen is een kantoor voor zelfstandige professionals en kleinere, groeiende ondernemingen. In Woerden wordt al vier jaar met deze formule gewerkt. ‘Wij bieden flexibele, volledig ingerichte werkplekken en ruime vergaderruimten aan’ aldus de trotse eigenaar Arnoud van Raak. Naast het kantoorconcept biedt Hofclub Werken & Vergaderen een vergaderconcept aan voor groepen van 2 tot 120 deelnemers. De sfeervolle lounge is zeer geschikt voor de ontvangst van de gasten. Maar ook voor een lunch en borrel.

Reageer op dit artikel