nieuws

De rebellen van Mulleners veroveren Maastricht

Projectontwikkeling

Mulleners vastgoed lijkt de laatste tijd in Maastricht alles te bouwen.

De rebellen van Mulleners veroveren Maastricht
Ridderbrouwerij Maastricht

‘Nou, we zijn een kleintje, anderen hebben hier veel meer vastgoed’, dat zegt Renzo Goessens in de Limburger.

Toch is hun opmars groot, en de Limburgse krant noemt hen dan ook Sjors en de Rebellenclub. Dit omdat ze vaak meer durven bij Mulleners dan bij anderen. Mulleners bestaat al 43 jaar maar er draaft een  jong team dat het volste vertrouwen heeft van Sjeer Mulleners, de eigenaar.  

Directeur Renzo Goessens legt voor één keer de tactiek uit om misverstanden te voorkomen: ‘Een slogan is: bij onze projecten komen altijd gordijnen op te hangen. We kopen, bouwen en wat we niet verkopen verhuren we via onze beleggingstak. Bijzonder is ook onze werkwijze: we verkopen de grond, het gebouw met gerenoveerde buitenkant en het plan. De koper moet de rest doen met een eigen aannemer. Dan kan hij er zijn eigen passie in leggen.’

In de Limburger legt Goessens verder uit wat Mulleners zoals doet en gedaan heeft op het Polvertorenterrein, de Ridder Brouwerij, De Groene Loper, de oude Lumière en het voormalige Vesteda-kantoor.

Reageer op dit artikel