nieuws

Wilma Wonen ontwikkelt 100 gasloze woningen

Projectontwikkeling

Wilma Wonen heeft de voormalige fabriek van Avery Dennison aan de Rijndijk in Hazerswoude-Rijndijk (Groenendijk) aangekocht. De fabriek in etiketten en verpakkingsmaterialen – direct gelegen aan de Oude Rijn – maakt plaats voor een nieuwbouwplan van ongeveer 100 duurzame woningen.

Wilma Wonen ontwikkelt 100 gasloze woningen

Dat meldt de woningontwikkelaar. Een bijbehorende kade aan de Oude Rijn maakt samen met een eigen haventje straks deel uit van het plan. Het plan bestaat uit verschillende soorten woningen. Variërend van eengezinswoningen tot herenhuizen tot twee-onder-één-kapwoningen.

Geheel in lijn met de huidige behoefte aan duurzaamheid zal Wilma Wonen op de locatie woningen bouwen zonder aardgasaansluitingen.

Dit voorjaar wordt gestart met de sloop van het voormalig bedrijfspand. De bouw van de eerste woningen start begin 2019.

Reageer op dit artikel