nieuws

Start verkoop appartementencomplex Dalstaete in Zeist

Projectontwikkeling

Zaterdag 24 maart start de verkoop van Dalstaete, een luxueus appartementencomplex aan de Dalweg in Zeist. Heembouw Wonen realiseert dit woongebouw, dat bestaat uit 10 riante appartementen en 2 penthouses.

Start verkoop appartementencomplex Dalstaete in Zeist

De woningen hebben een oppervlakte van tenminste 120 m2, en beschikken over twee of drie slaapkamers. Alle appartementen hebben een balkon, dakterras of privé tuin. Onder het appartementengebouw komt een parkeerkelder, waar voor elk appartement 1 parkeerplaats is gereserveerd en waarin ook de inpandige bergingen en een fietsenstalling worden gerealiseerd.

Dalstaete ligt op loopafstand van winkels en de bossen.  A3 architecten maakte het ontwerp.

Het project betreft een transformatie van een leegstaand kantoor aan de Dalweg 48, dat volledig wordt gestript en straks in niets meer herinnert aan de oude functie.

Reageer op dit artikel