nieuws

Smink Vastgoed ontwikkelt logistiek in Spakenburg

Projectontwikkeling

Smink Vastgoed ontwikkelt logistiek in Spakenburg
Guillin Spakenburg

Smink Vastgoed ontwikkelt een distributiecentrum van 8.000 m2 met 480 m2 kantoorruimte en heeft dit voor lange tij verhuurd aan het beursgenoteerde Guillin Nederland.

Het object verrijst aan de Ampereweg in Bunschoten Spakenburg. Guillin Nederland is een producent van verpakkingen voor de voedings- en food service industrie en heeft 22 vestigingen in Europa. Guillin Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde onderneming Group Guillin.

JLL heeft Smink Vastgoed begeleid bij de ontwikkeling en de verhuur van het distributiecentrum. In 2017 werd Smink Vastgoed ook door JLL geadviseerd bij de verhuur aan Arval van 16.600 m2 buitenterrein en 775 m2 bedrijfsruimte aan de Nijverheidsstraat 55 in Nijkerk.

Reageer op dit artikel