nieuws

Ooms wint selectieprocedure in Leidsche Rijn

Projectontwikkeling

De gemeente Utrecht heeft Ooms Bouw & Ontwikkeling geselecteerd voor de ontwikkeling en realisatie van 95 woningen op bouwveld 6 van Leeuwesteyn (Leidsche Rijn).

Ooms wint selectieprocedure in Leidsche Rijn

Het plan van Ooms Bouw & Ontwikkeling is tot stand gekomen in samenwerking met Heren 5 architecten, FARO architecten, Strootman Landschapsarchitecten, Merosch, Beumer Garantiemakelaars en VERO Visuals.

De gemeente Utrecht heeft in het vierde kwartaal van 2017 een selectieprocedure gestart voor de ontwikkeling van 75 tot 95 koopwoningen op bouwveld 6 in Leeuwesteyn. Leeuwesteyn wordt een duurzame woonbuurt met een Utrechts karakter: stedelijk maar groen, smalle stegen en brede lanen, gevelstoepjes en een herkenbare architectuur. De locatie  ligt tussen de Tweede Muntmeesterlaan en het Oeverpark langs het Amsterdam-Rijnkanaal.

Leeuweplaats biedt woningen voor zowel starters als gezinnen. Minimaal 30 procent van de woningen heeft een V.O.N. prijs van maximaal 215.000 euro. Er is weloverwogen gekozen om enkel grondgebonden woningen met flexibele en eenvoudig aan te passen plattegronden te handhaven, zo blijven de woningen toekomstbestendig.

Reageer op dit artikel