nieuws

Feestelijke paal nieuwbouw Euroma Zwolle

Projectontwikkeling

Feestelijke paal nieuwbouw Euroma Zwolle

De start van de nieuwbouw voor Euroma in Zwolle is op officieel ingeluid middels het slaan van een feestelijke paal. De paal werd geslagen door Robert Hoogstra, Bernd Spengler, Peter Meewisse, Jelle Vonck en Teun van Veen van Euroma waarna er werd geproost op een succesvolle voortzetting van de bouw.

Om uitbreiding mogelijk te maken is het na 70 jaar in Wapenveld tijd voor kruiden-en specerijenproducent Euroma voor een nieuw bedrijfspand. De huidige locatie in Wapenveld biedt onvoldoende mogelijkheden om de groei van het bedrijf te faciliteren. De nieuwbouw op Hessenpoort in Zwolle zal meer dan 26.000 m2 beslaan, waarvan 5.000 m2 kantoorruimte.

Het gebouw wordt 27 meter hoog en zal een volledig geautomatiseerd magazijn en hypermoderne menginstallaties bevatten. Door meer capaciteit en snelheid kan Euroma straks veel meer smaakmakers leveren.

Aan de Stegge Twello heeft het nieuwbouwplan samen met Euroma ontwikkeld. Het ontwerp van het bedrijfspand is van Bessels Architecten. Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield begeleidde Euroma in het traject van locatiekeuze, koop van de kavel in Zwolle en het sluiten van de huurovereenkomst.

De nieuwbouw wordt door Euroma langjarig gehuurd van een door Aan de Stegge Twello ingebrachte niet nader genoemde eindbelegger.

Reageer op dit artikel