nieuws

BAM Wonen realiseert duurzame woningen Boxtel

Projectontwikkeling

Woonstichting St. Joseph en BAM Wonen hebben een intentieovereenkomst getekend voor 25 nul-op-de-meterwoningen en acht gestapelde energieneutrale woningen in Boxtel.

BAM Wonen realiseert duurzame woningen Boxtel
Rob Dekker (St. Joseph)

Rob Dekker, directeur-bestuurder van Woonstichting St. Joseph, en Frans Fonteijn, directeur Zuid bij BAM Wonen, waren de ondertekenaars. BAM Wonen bouwt de 33 woningen aan de Van Hugenpothstraat in Boxtel. Het ontwerp is gemaakt door architectenbureau Visser en Bouwman.

De duurzaamheid wordt bereikt door gebruik van elektrische radiatoren, een warmtepompboiler, balansventilatie en pv-panelen. De monitoring van de geleverde prestatie en het onderhouden van de installatie is in handen van BAM Energy Systems. De verwachte start bouw is in het derde kwartaal van dit jaar. De verwachte oplevering vindt in het tweede kwartaal van 2019 plaats.

Reageer op dit artikel