nieuws

Eerste Staybridge Suites-hotel aan Haagse Hofvijver

Projectontwikkeling

Eerste Staybridge Suites-hotel aan Haagse Hofvijver
Lange Vijverberg 10-11 in Den Haag

APF International en Borealis Hotel Group herontwikkelen samen het monumentale pand aan de Lange Vijverberg 10-11 in Den Haag tot het eerste Staybridge Suites-hotel in Nederland.

Het gebouw beschikt over 5.000 m2 vvo en een ondergelegen parkeergarage. Het pand is eigendom van een joint venture tussen APF International en Ares Asset Management. De jv heeft het pand in 2015 voor 4,8 miljoen euro gekocht onder de naam Traction Netherlands Lange Vijverberg, aldus het Kadaster.

De partners realiseren 101 hotelkamers in het pand dat prominent ligt aan de Hofvijver. Staybridge Suites is een merk van Intercontinental Hotels Group dat zich richt op de gast die een langer verblijf of een ruimere kamer zoekt. De kamers zijn geschikt voor extended stay en hebben hiervoor alle voorzieningen, zoals een kitchenette. De kamers lenen zich ook voor een verblijf van enkele dagen.

Na de oplevering is met Borealis een huurcontract overeengekomen voor een periode van minimaal 25 jaar. De unieke locatie en de karakteristieke uitstraling van hete pand garanderen dat dit hotel een welkome aanvulling op de Haagse hotelmarkt zal zijn, aldus de initiatiefnemers. Het hotel zal na de zomer van 2018 haar deuren openen.

Reageer op dit artikel